Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θέλω να ακούγεται αυτό το πράγμα στην εκπομπή»

Η διαφωνία με συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής

Μια αντιπαράθεση με τον συνεργάτη της εκπομπής της Νίκο Συρίγο, είχε σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στηρίζει τον Κανάκη μετά τον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

Αφορμή στάθηκε ενα βίντεο που έπαιξε λίγα λεπτά νωρίτερα με δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ είπα στις κόρες μου ότι ακόμα και στο λεξικό η λέξη “αυτοσεβασμός” προηγείται του “σεβασμού”. Προσέξτε να σέβεστε τον εαυτό σας, μη δίνετε δικαίωμα σε κανέναν να σας εκθέσει. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άξιοι της εμπιστοσύνης σας εκεί έξω. Ο έρωτας σου θολώνει το μυαλό, σεβαστείτε τον εαυτό σας. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ξέρω τι θα έκανα – κατόπιν εορτής – και εύχομαι ο Θεός να μη με φέρει σε αυτή τη θέση. Γιατί είναι προαποφασιμένο τι θα κάνω», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Αυτό όμως… Θα σου πω το εξής. Επειδή ειπώθηκε και στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα το πλαίσιο της αυτοδικίας κι εσύ έχεις κάνει τέτοιες αναφορές στο παρελθόν… Αυτό είναι κάτι στο οποίο κολλάει με αυτό που λέει η Μαρία Μπακοδήμου. Δε γίνεται να υπερασπίζεσαι αυτές τις θέσεις, δηλαδή να προστατεύεις τα θύματα και μετά να λες ότι θα έπαιρνες τον νόμο στα χέρια σου και θα έκανες ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Δεν θέλω να ακούγεται αυτό το πράγμα από την εκπομπή», αποκρίθηκε η Σίσσυ Χρηστιδου, εκφράζοντας τη διαφωνία της στα όσα ειπώθηκαν από τη μεριά του συνεργάτη της.

Μαρία Μπακοδήμου: Το «αιχμηρό» σχόλιο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Κι εγώ έχω παιδιά, καταλαβαίνω τι λες. Το ένστικτο και η λογική υπάρχει όμως. Είμαστε ενήλικες, υπάρχει ένας νόμος να μας προστατεύσει. Αν ο καθένας πάρει τον νόμο στα χέρια του, θα γίνουμε ζούγκλα και δε θα είμαστε σε μία αρμονική κοινωνία. Είναι σημαντικό, ειδικά σε τέτοια περίοδο, που βλέπουμε τέτοια πράγματα να συμβαίνουν, να μην έχουμε τέτοιες θέσεις δημοσίως. Να μην περνάμε τέτοια μηνύματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παίρνοντας τον λόγο από την παρουσιάστρια ο Νίκος Συρίγος ανέφερε «Ελπίζω να μη βρεθώ σε αυτή τη θέση» και λίγο αργότερα πρόσθεσε «Όπως φαντάζομαι ότι είναι δικαίωμα των μαμάδων να προστατεύουν τα παιδιά τους, είναι και δικαίωμα των μπαμπάδων να τα προστατεύουν με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα. Να με συμπαθήσει η κοινωνία και εσύ, αλλά ως μπαμπάς λειτουργώ με το ένστικτο. Νομίζω ότι η προστασία των κοριτσιών μου είναι πάνω από όλα. Και έτσι θα πεθάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top