Τraction: Η έντονη παρουσία της ηλεκτροκίνησης και των υβριδικών συστημάτων

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Ο Κώστας Στεφανής αποπειράθηκε να απαντήσει -ή, τουλάχιστον, να βάλει σε τάξη- τα... υπαρξιακά ερωτήματα, που προκαλεί η όλο και πιο έντονη παρουσία της ηλεκτροκίνησης και των υβριδικών συστημάτων στην αυτοκίνηση. Αμιγώς ηλεκτρικό; Υβριδικό αλλά χωρίς να φορτίζεται από το δίκτυο ηλεκτροδότησης; Ή μήπως PHEV (Plug-in Hybrid); Ερωτήματα νέου τύπου, που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση. Η νέα τεχνολογία «ανεβάζει ταχύτητα» και η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου γίνεται μια όλο και πιο περίπλοκη υπόθεση.

Μαρία Ναυπλιώτου: Αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

 


Στην εκπομπή του Star που προβλήθηκε την Κυριακή στις 14:10 μέσα από τη συχνότητα του Star προβλήθηκαν και τα παρακάτω θέματα. 

Μάνος και Κωστής Στεφανής

Μάνος και Κώστας  Στεφανής 

➢ Honda e: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας είναι γεγονός. Με 136 ή 154 ίππους, το Honda e είναι προικισμένο με πλήθος καινοτομιών, υλοποιώντας το όραμα της μάρκας για άνετες, καθαρές και οικονομικές μετακινήσεις εντός πόλεως αλλά και με ξεχωριστό στιλ, χάρη στη μοντέρνα, μινιμαλιστική του σχεδίαση, σε κάθε λεπτομέρειά.
➢ Renault Captur: Έχοντας περάσει στη δεύτερη γενιά του, το γαλλικό crossover  είναι το πιο δημοφιλές και εμπορικά επιτυχημένο μοντέλο στην κατηγορία του. Με νέα, ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση, απέραντες δυνατότητες εξατομίκευσης και με εντυπωσιακό εξοπλισμό, το Captur προσθέτει στα πλεονεκτήματά του τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας: Πλέον, το Renault Captur έχει απάντηση σε κάθε πιθανή απαίτηση, έχοντας στην γκάμα του εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, LPG, καθώς και plug-in-hybrid. 
➢ VW Golf eHybrid & GTE: Το αρχετυπικό χάτσμπακ, εξακολουθεί να ενισχύει τη θέση του στην αγορά και τις προτιμήσεις του κοινού με δύο ολοκαίνουργιες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες υβριδικές εκδόσεις στην 8η γενιά του μοντέλου. Πρόκειται για το Golf eHybrid με 204 ίππους και το Golf GTE με 245 άλογα, γερμανικά και -εν μέρει- εξηλεκτρισμένα.
➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Πολύτιμες συμβουλές από τον Κώστα Στεφανή για τη βελτίωση του οδικού «savoir vivre» προς όφελος όλων.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή 
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς 
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του TRACTION
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top