Πάνια προς Alter: «αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας»

Μηνύματα μετά... μουσικής για την κατάσταση στο κανάλι

Με συγκεκριμένα τραγούδια έστειλε η Αννίτα Πάνια τα μηνύματά της για την κατάσταση στο Alter. Μάλιστα, αφιέρωσε στους εργαζόμενους του καναλιού τον στίχο «αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας»!

«Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες» ήταν το πρώτο τραγούδι της παρουσιάστριας, που το αφιέρωσε σε όλους τους συναδέλφους. «Πάμε παιδιά, δυνατά! Δώσε», είπε η Αννίτα και ξεκίνησε την... επανάσταση.

Τα «μουσικά» κ��ρφιά δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίστηκαν με το «η ζωή τραβάει την ανηφόρα» και την παρουσιάστρια να ζητά ιδιαίτερη προσοχή στον στίχο «αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας»!

«Αφιερωμένο σε όλους παιδιά, σε όλους τους αγαπημένους συναδέλφους», συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια και ολοκλήρωσε με το «κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός»!

«Τηλεθεατόπουλά μου ξεκινήσαμε με κάτι που μας αφορά ιδιαιτέρως», είπε η Αννίτα και πήγε σε διαφημιστικό διάλλειμα πριν αρχίσει την κανονική ροή της εκπομπής της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top