Ποιος αποχώρησε από το «Greek Idol»;

Κράξιμο, γκρίνια και ειρωνικά σχόλια α��ό τους κριτές

Ποιος αποχώρησε από το «Greek Idol»;
Μές την ένταση ήταν το χθεσινό live του «Greek Idol». Με τους διαγωνιζόμενους όλο και να λιγοστεύουν, οι κριτές έχουν βγάλει δόντια και δεν σηκώνουν και πολλά πολλά.

Το live κύλησε από την αρχή μέχρι το τέλος σε πολύ έντονους τόνους, καθώς οι κριτές τα «έβαλαν» κυρίως με δυο υποψήφιους. Τον Γιώργο Ξυλούρη και την Ερωφίλη Τζάνου.

Ανάμεσα μάλιστα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Γιώργο Ξυλούρη,-ανιψιό του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη-, αναπτύχθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, όταν ο κριτής ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε ότι «την έχει ψωνίσει», και ότι καλό είναι να «ξεκαβαλήσει» με τελειωτικό χτύπημα για τον παίκτη την φράση ότι «έκανε η μύγα κ*λ* και ε*ε*ε τον κόσμο όλο».

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασαν με τις ερμηνείες τους η Μαλού Κυριακοπούλου, αλλά και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Από τις ωραιότερες στιγμές του show ήταν η εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα ο οποίος ερμήνευσε το «Watch my Dance» αλλά και το νέο του τραγούδι «Για πρώτη φορά», το οποίο ακούσαμε σε πρώτη μετάδοση.

Κατά τ’ άλλα το show ήταν μια από τα ίδια, με τη Ρούλα να κυμαίνεται στιλιστικά στα ίδια επίπεδα, φορώντας μαύρο σακάκι, κολλητό μαύρο παντελόνι και φανταχτερή μπλούζα από μέσα.

Στο τέλος του show, υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν οι: Ερωφίλη Τζάνου και η Μαρία Θεοδότου και τελικά αποχώρησε η Eρωφίλη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top