Backstage - Star Web TV: Ποια ζώδια λατρεύουν το κουτσομπολιό;

Κάθε Τετάρτη στις 21:30 με την Βίκυ Μανώλη και την Βενέτα Αναγνώστου

Το Backstage αλλάζει ώρα και ανανεώνεται! Από εδώ και πέρα, η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου θα μας ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, κάθε Τετάρτη στις 21:30.

Όπως πάντα, μαζί εμπνεόμαστε τόσο από τα catwalks των πιο διάσημων οίκων μόδας όσο και από τα street styles των αγαπημένων μας fashion bloggers και influencers.

Gossip, showbiz news, beauty hacks και tips γυμναστικής συμπληρώνουν τη θεματολογία της πιο in style εκπομπής του διαδικτύου.

Σε αυτή την εκπομπή, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Met Gala, το οποίο είχε θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και κυριολεκτικά... τα είδαμε όλα!

Επίσης, βλέπουμε outfits για casual καλοκαιρινές εμφανίσεις και προσπαθούμε να μιμηθούμε την Taylor Hill που γυμνάζεται... με τα ψηλοτάκουνά της!

Τέλος, "ταξιδεύουμε" την Μυκονο, όπου έγινε η φωτογράφιση για την καινουρια συλλογή των Dolce & Gabbana αλλά και στo παλάτι του Μπάκινγκχαμ, για να "παρακολουθήσουμε" το πριγκιπικό ζεύγος.

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ!

Ποια ζώδια λατρεύουν το κουτσομπολιό;

Ποια είναι τα πιο περίεργα παπούτσια που έχουμε δει ποτέ;

Τι θα κάνουμε με αυτή τη νέα τάση του instagram, που θέλει να κρατάμε δύο τσάντες; 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή, για να τα μάθετε όλα.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top