ΑΥΤΟ είναι το μυστικό της! - Ελένη Μενεγάκη: ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ και παραμένει αδύνατη!

Της αρέσει η αδυνατισμένη εικόνα της και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει!

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό της! - Ελένη Μενεγάκη: ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ και παραμένει αδύνατη!

Ήταν ένα από τα θέματα που συζητιόταν για μέρες στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και όχι άδικα. Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ και μάλιστα είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων ότι είχε χάσει αρκετά κιλά από το άγχος της και την στενοχώρια της με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας χαλάρωσε και βρήκε το χαμένο της χαμόγελο.

Όμως, η φανερά αδυνατισμένη εικόνα της της αρέσει και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει: γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα στο σπίτι της, ενώ έχει ελαττώσει και το κρέας, τρώει καθημερινά πολλά φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς, ενώ πολλές φορές τα «μπερδεύει» μεταξύ τους. Αυτό το μυστικό της το είπε, φίλος της διαιτολόγος, καθώς έτσι χορταίνει χωρίς ν' αποθηκεύει λίπος, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες.

Άλλωστε, όπως έχει δείξει και η… ιστορία, η ωραία Ελένη ποτέ δεν είχε άγχος με τα κιλά της και πάντα όταν «ξέφευγε» φρόντιζε να τα χάνει σταδιακά, κάτι που τηρούσε και στις εγκυμοσύνες της!

1.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top