Αυλαία στο «Blind Taste» - Το μήνυμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου και ο νικητής

Επιστρέφει του χρόνου το παιχνίδι μαγειρικής του Star

​Με μήνυμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, που ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για την επόμενη σεζόν, έριξε αυλαία το «Blind Taste»! Νικητής της τελευταίας εβδομάδας, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ο Βαλάντης Γραβάνης.

«Γνώρισα ανθρώπους καταπληκτικούς, φτιάξαμε ωραίες συνταγές, είχαμε γέλια αλλά και εντάσεις, μα, κυρίως, είχαμε πάρα πολύ ωραίες και όμορφες στιγμές. Ελπίζω να ζήσουμε ξανά από την αρχή όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ��η νέα σεζόν από τον Σεπτέμβρη», είπε ο σεφ.

Ευχαριστώντας τους τηλεθεατές, τους παίκτες, τους συνεργάτες του και το κανάλι, ο Δημήτρης κατέληξε: «δίνουμε από τώρα ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι και να είστε πάντα καλά!».

valantisnikitis.jpg

Την πρωτιά και τα 1.000 ευρώ την τελευταία εβδομάδα πήρε ο Βαλάντης Γραβάνης, ο πρώτος επαγγελματίας σεφ που πέρασε από το «Blind Taste».

Η εβδομάδα αυτή ήταν ξεχωριστή, καθώς είχε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ο Βαλάντης ανακοίνωσε πως τα χρήματα θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ατόμων με Αναπηρία του νομού Φθιώτιδος.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Δείτε στο βίντεο το «αντίο» του σεφ και όσα είπε ο νικητής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top