Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά ξανά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Με ενοχλεί!»

«Ούτε τον έχω βρίσει, ούτε και έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για εκείνον» ξέσπασε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά ξανά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Με ενοχλεί!»

​Νέα καρφιά κατά του Γιώργου Λιάγκα πέταξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στο «Ouga Challenge».

«Δεν έχω ��έμα με τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα αλλά με ορισμένα πράγματα που λέει συγκεκριμένα πάνω στην παρόρμησή του και στο πλαίσιο μίας τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό με ενοχλεί. Τι περισσότερες φορές αυτά που λέει, τα λέει για τις ανάγκες της εκπομπής. Είναι λίγο παραπάνω υπερβολικός σε ορισμένα θέματα και κάποιες τοποθετήσεις που κάνει. Είναι αρκετά αυθόρμητο άτομο ο Γιώργος αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει και να μου αρέσει ο, τιδήποτε λέει» δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν αισθάνεται πως έχει κάνει εκείνος κάποιο λάθος όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχτηκε:

«Δε νομίζω πως τον έχω αδικήσει ούτε τον έχω χαρακτηρίσει κάπως, ούτε τον έχω βρίσει αλλά ούτε και έχω μιλήσει άσχημα για τον Γιώργο. Το ότι δε συμφωνώ με κάποια πράγματα που λέει, δε σημαίνει πως τον έχω αδικήσει κι όλας. Δεν έχω πρόβλημα. Δεν έχω θέματα εγώ με ανθρώπους. Για να μη μιλήσω σε κάποιον θα πρέπει να έχει πειράξει εμένα προσωπικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top