Δείτε πως αντέδρασαν οι επώνυμοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον θάνατο του Βαγγέλη!

Συγκλονιστικές αναρτήσεις στα social media

Δείτε πως αντέδρασαν οι επώνυμοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον θάνατο του Βαγγέλη!

Η εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη απασχόλησε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς, όμως ο επίλογος αυτής της ιστορίας ήταν τραγικός, καθώς όπως σας γράψαμε στο star.gr, το πτώμα που βρέθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.

H είδηση του θανάτου του δεν συγκλόνισε μόνο τους συγγενείς του άτυχου φοιτητή, αλλά και κάποιων επωνύμων που θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους με κάποια μηνύματα στα Social Media.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανήρτησε μια φωτογραφία του Βαγγέλη στο Instagram που συνοδευόταν από τα εξής λόγια: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί; Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Άλλα γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές».

ζαf.jpg
Στη συνέχεια, ο Πάνος Καλλίδης έγραψε στο twitter του: «Πραγματικά πολύ στενάχωρη η εξέλιξη με τον άτυχο Βαγγέλη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και επιτέλους ας βρεθούν οι ένοχοι».


Αλλά και ο Αργύρης Αγγέλου έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας: «Βρέθηκε τελικά το πτώμα του άτυχου παιδιού... Το στομάχι μου με έπιασε. Εύχομαι να τιμωρηθούν όποιοι το κάνανε».

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός εξέφρασε μέσω Instagram την ευχή του να σταματήσουν εδώ και τώρα τα φαινόμενα ενδοσχολικού εκφοβισμού και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

αγγe.jpg
Η Κλέλια Πανταζή κινήθηκε στο ίδιο κλίμα σχολιάζοντας: «Πόσο άδικο τέλος... Πόσο κρίμα.. Πόσο ντρέπομαι που στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά... Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κ να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει άλλο θύμα bullying... Καλό ταξίδι... Ας αναπαυτεί επιτέλους η ψυχούλα σου».

κλe.jpg

Τέλος, η Έλενα Ακρίτα άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook με αυτή του Βαγγέλη και στη συνέχεια έγραψε: «Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι; "Μα από την κόλαση μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω". (Γαλάτεια Καζαντζάκη). Βαγγέλη μου, την γαλήνη που έψαχνες, έπρεπε να την βρεις στην ζωή. Όχι στον θάνατο, αγόρι μου... Όχι έτσι, ψυχή μου...»

akrrr.jpg

Διαβάστε επίσης:

Η αναζήτηση τελείωσε και αρχίζουν τα δάκρυα: "Βαγγέλη Αγόρι μου. Καλό Ταξίδι
Πένθος στο Twitter για τον Βαγγέλη: «Κακό ψόφο στους υπεύθυνους... Καλό σου ταξίδι Άγγελε»
Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η εξαφάνιση, οι έρευνες, η αγωνία και το τραγικό τέλος


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top