Η Μπανού θέτει σε λειτουργία το σχέδιό της για τον Γκιουνέι!

Τι θα γίνει σήμερα στο «Kuzey Guney» του Star

Χρόνο για να σκεφθεί χρειάζεται ο Γκιουνέι μετά τα γεγονότα με τον Κουζέι και την Τζεμρέ, ενώ η Μπανού εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και βάζει μπροστά το σχέδιό της, στο σημερινό επεισόδιο του «Kuzey Guney» που μεταδίδεται καθημερινά, στις 09:00, από το Star!

Ο Γκιουνέι καταλαβαίνει ότι ο λόγος που χάλασε η σχέση του με τον Κουζέι «εκείνη τη νύχτα» ήταν η Τζεμρέ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ξέρει ότι η Τζεμρέ δεν είναι μόνο η αρραβωνιαστικιά του, αλλά και η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος ακόμα ο αδελφός του. Για να προχωρήσει η σχέση του με την Τζεμρέ, ο Γκιουνέι χρειάζεται χρόνο για να σκεφθεί.

Στο μεταξύ, η Μπανού καταλαβαίνει την κρίση στη σχέση του Γκιουνέι με την Τζεμρέ και δεν χάνει την ευκαιρία που της δίνεται. Θέτει αμέσως σε λειτουργία το σχέδιό της. Για να απομακρύνει όμως την Τζεμρέ από τη ζωή του Γκιουνέι ζητάει βοήθεια από τον αδελφό της, τον Μπαρίς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top