Στο «σφυρί» και ΠΑΛΙ η πολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα

Δεν αποπληρώθηκε ποτέ το δάνειο στην τράπεζα

Στο «σφυρί» και ΠΑΛΙ η πολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα

Με μια παλιά υπόθεση έρχεται ξανά αντιμέτωπος ο Μάρκος Σεφερλής καθώς στο «σφυρί» βγαίνει και πάλι το πολυτελές σπίτι του στην Βούλα Αττικής.

Την πολυτελή κατοικία την είχε αγοράσει με δάνειο ύψους 700.000 ευρώ το οποίο δεν αποπληρώθηκε στην τράπεζα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός-παρουσιαστής και η πρώην σύζυγός του, Έλσα Μιχαλακοπούλου, το 2001 είχαν πάρει δάνειο εικοσαετούς διάρκειας το οποίο φέρεται ότι πλήρωναν μέχρι και το 2003 που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

seferlis.jpg
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το 2007 και αφού το πρώην ζευγάρι φέρεται ότι είχε σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις του στην τράπεζα, απεστάλη πρόσκληση αποπληρωμής των μέχρι τότε οφειλών τους που τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ.

Ωστόσο, ούτε και τότε φέρονται να φάνηκαν συνεπείς στ��ς υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα η τράπεζα να κατασχέσει το ακίνητο και να κινήσει τις διαδικασίες του πλειστηριασμού.

Έτσι λοιπόν η βίλα των 472 τ.μ με τη μεγάλη πισίνα στον κήπο, η οποία έχει εκτιμηθεί ότι αξίζει πολύ πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αναμένεται να βγει εκ νέου στο σφυρί, με την τιμή πρώτης προσφοράς να φτάνει τα 933.333 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι ο Μάρκος Σεφερλής το 2006 είχε στραφεί δικαστικά εναντίον της πρώην συζύγου του, ζητώντας τη μεταβίβαση του ποσοστού της ηθοποιού από την οικία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top