Εξώφυλλο στο Vanity Fair ο πρίγκιπας Tζορτζ με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια

Άγνωστες ιστορίες γι�� τον μικρό γαλαζοαίματο φιλοξενούνται στο πολυσέλιδο αφιέρωμα

Εξώφυλλο στο Vanity Fair ο πρίγκιπας Tζορτζ με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια

Τον πρίγκιπα Τζορτζ θα φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Αυγούστου το περιοδικό Vanity Fair με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του μικρού γαλαζοαίματου.

Μετά την Σούρι, την κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτ Χολμς, που κόσμησε το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού το 2006, είναι από τις σπάνιες φορές που το Vanity Fair φιλοξενεί κάποιο μωρό στο εξώφυλλό του.

eksofillo-2.jpg
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Τζορτζ, για τον οποίο έχει ετοιμαστεί πολυσέλιδο αφιέρωμα με άγνωστες ιστορίες από τον πρώτο χρόνο της ζωής του, χαμογελά στον μπαμπά του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του, Κέιτ Μίντλετον.

Το άρθρο αναφέρεται στην κόσμια συμπεριφορά του μικρού πρίγκιπα σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του Ουίλιαμ και της Κέιτ για την οποία η Δούκισσα του Κέμπριτζ νιώθει υπερηφάνεια, και αυτό γιατί τους πρώτους μήνες του ο μικρούλης έκλαιγε δυνατά και συνέχεια και δεν κοιμόταν τα βράδια.

Επίσης γίνεται αναφορά και στην αντικατάσταση της πρώτης νταντάς του μωρού με την νέα νταντά, την Ισπανίδα Μαρία Τερέζα η οποία έχει εμπειρίες σε αυτοάμυνα, οδήγηση με υψηλή ταχύτητα και διαχείριση των παπαράτσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top