Έκκληση Πετρετζίκη: «Πέτρο, συνέχισε και του χρόνου στο πρωινό»

Πώς αποχαιρέτησε ο μάγειρας το ζευγάρι

Έκκληση Πετρετζίκη: «Πέτρο, συνέχισε και του χρόνου στο πρωινό»

Να παραμείνει στην πρωινή ζώνη ζήτησε από τον Πέτρο Κωστόπουλο ο Άκης Πετρετζίκης, στην τελευταία του πρωινή μαγειρική της σεζόν!

«Εύχομαι να είστε και του χρόνου στο πρωινό γιατί είστε καταπληκτικοί. Άσχετα που ο Πέτρος λέει ότι δεν θα είναι, θέλω να είναι, εγώ τουλάχιστον. Δεύτερη χρονιά θα δει ότι και γι' αυτόν θα είναι πιο εύκολο. Το πρώτο είναι το δύσκολο, όπως και για μένα το πρώτο ήταν πιο δύσκολο, το δεύτερο θα είναι πιο εύκολο. Σας αγαπώ πάρα πολύ!», είπε συγκινημένος ο μάγειρας και το ζευγάρι έσπευσε να τον αγκαλιάσει!

Ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκπομπής, ο Άκης ανέφερε: «πραγματικά, ήταν μια εξαιρετική χρονιά, είστε και οι δύο τρομεροί άνθρωποι, πολύ χαρούμενοι. Η Τζένη δεν ήρθε στο στούντιο ούτε μία φορά που να είναι στενοχωρημένη, ήταν πάντα ένα χαρούμενος άνθρωπος. Είστε δύο άνθρωποι που πάντα θα ρωτήσετε τον άλλον τι κάνει, θα του πείτε "καλημέρα". Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δούλεψα μαζί σας, θέλω πάρα πολύ να ξανασυνεργαστούμε σε οτιδήποτε και αν κάνετε».

Δείτε στο βίντεο τον αποχαιρετισμό του Άκη Πετρετζίκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top