Κ. Καινούργιου: «Έπεσαν να με φάνε γιατί είπα ότι είμαι ερωτευμένη»

Απαντά ευθέως στο Γ. Λιάγκα για όσα είπε για εκείνη

Κ. Καινούργιου: «Έπεσαν να με φάνε γιατί είπα ότι είμαι ερωτευμένη»

Τι ήταν να βγει και να πει η Κατερίνα Καινούργιου ότι ��ίναι ερωτευμένη; Έγινε ο κακός χαμός, με πρωτεργάτη τον Γιώργο Λιάγκα που έκανε κάποια διόλου κολακευτικά σχόλια για την παρουσιάστρια.

Τώρα λοιπόν που ησυχάσαμε μιας και… «αποκαταστάθηκε» η Κατερίνα, ξεκίνησε άλλο σίριαλ ανταλλαγής δηλώσεων.

«Με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη και απάντησα ναι. Ούτε είπα πόσο καιρό είμαι σε σχέση, ούτε αν είμαι σε σχέση, ούτε με ποιον είμαι. Ξαφνικά απολογούμαι για κάτι που είπα; Έπεσαν να με φάνε. Ξαφνικά άρχισα να διαβάζω εικασίες για το πόσο καιρό είμαι σε σχέση, με ποιον… Παιδιά, εγώ μόνο τα γνωρίζω αυτά τα πράγματα. Είμαι καλά και χαίρομαι να το λέω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν μάλιστα την ρώτησαν συγκεκριμένα για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναρωτιέται αν θύμωσε ο παρουσιαστής που δεν το αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη στην εκπομπή του, εκείνη απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι τσαντίστηκε. Τους γνωρίζω και τους δύο και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Ο Γιώργος έχει έναν τρόπο να τα λέει χύμα. Θεωρώ ότι το είπε γλυκά, αλλά δεν είναι και ο κολλητός μου για να ξέρει πόσο καιρό είμαι εγώ σε σχέση και τι κάνω».

Πάτε στοίχημα ότι αύριο Δευτέρα, ο Γιώργος Λιάγκας θα ξαναπαντήσει στην Καινούργιου; Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή, έτσι για να περνάει ο καιρός…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top