ΒΙΝΤΕΟ: Όλο το παρασκήνιο από το νέο show με τις μεταμφιέσεις

Τι δήλωσε ο νικητής της βραδιάς «Κώστας Χατζής»;

ΒΙΝΤΕΟ: Όλο το παρασκήνιο από το νέο show με τις μεταμφιέσεις

​Μόλις τελείωσε το νέο show του ΑΝΤ1, οι επώνυμοι μίλησαν στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» για την εμπειρία τους.

Ο νικητής της βραδιάς, Θανάσης Αλευράς είπε γ��α τον ρόλο του Χατζή πως «αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη μου άρεσε. Έβλεπα πως τον πλησιάζουμε. Όταν τραγουδούσα αισθανόμουν ότι ψυχικά ο ήχος μου τον πλησιάζει. Τον έχω στα αυτιά μου από μικρός γιατί τον άκουγαν οι γονείς μου».

Ο Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε ως Γιάννης Πουλόπουλος και δήλωσε ότι «νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Πέρασα ωραία και γέλασα. Μας φτιάχνουν πάρα πολύ καλά. Όταν τους βλέπεις όλους να κατεβαίνουν τις σκάλες είναι τρομακτικό. Μεγάλοι σταρ που έχουν φύγει από τη ζωή ή δεν έχεις συναντήσει ποτέ. Μελέτησα πολύ τον κύριο Πουλόπουλο. Είναι μαγικό που γίνεσαι αυτός ο χαρακτήρας. Βέβαια με πόνεσε η περούκα στο κεφάλι».

Ο Νίκος Γκάνος αλά George Michael είπε πως «είχα πολύ άγχος, αλλά ήταν καταπληκτικά. Έβλεπα συνέχεια George Michael και προσπαθούσα να τον μιμηθώ. Είχα μπει στην ψυχολογία.. Πιο πολύ μου άρεσε η μεταμφίεση της Κρυσταλλίας ως JLo. Δεν την κρίνω για τη φώνή γιατί ήταν κάτι καινούργιο που έίχαμε πολύ άγχος και έπρεπε να χορεύουμε και να τραγουδάμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top