Δημοσιογράφος έφτιαξε μπύρα για… άνεργους ρεπόρτερ!

ΔΕΙΤΕ τα φώτο που κάνει πανικό στα social media!

Δημοσιογράφος έφτιαξε μπύρα για… άνεργους ρεπόρτερ!

Μια φώτο που έχει κάνει πάταγο στα social media, έφτιαξε ο Jon Campbell, πρώην ρεπόρτερ της εφημερίδας, «The Hartford Advocate».

Ο Campbell, αρχικά ήθελε να χλευάσει την κατάσταση που επικρατεί στη δημοσιογραφία, σε μια περίοδο που τα sites και τα blogs βρίσκονται σε ακμή, ενώ οι εφημερίδες σε παρακμή.

Έφτιαξε λοιπόν μια εικόνα στο photoshop, που απεικονίζει μια μαύρη μπύρα, της οποίας το όνομα είναι «Unemployed Reporter», με την ετικέτα της να γράφει:

«Οι μαύρες μπίρες έγιναν αρχικά δημοφιλείς τον 19ο αιώνα, από τους ναυτικούς και τους χειρώνακτες. Η μπύρα “Άνεργος Ρεπόρτερ” παρασκευάζεται με τις ίδιες παραδοσιακές μεθόδους, τιμώντας ένα επάγγελμα, που οδεύει και αυτό προς την απαξίωση και την παρακμή».

Και συνεχίζει:

«Η βύνη μας είναι τόσο σκοτεινή και πικρή, όσο το μέλλον της αμερικανικής δημοσιογραφίας. Έχει επίσης υψηλή σε περιεκτικότητα αλκοόλ, για να απαλύνεται ο πόνος της αδυσώπητης πορείας προς την εξαφάνιση. Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε για πρωινό, αλλά και όλη μέρα μπορείτε να την πιείτε. Έχετε και τίποτα άλλο να κάνετε;»

Για να καταλήξει κάνοντας ένα μάλλον black χιούμορ:

«Τα αλκοολούχα ποτά επηρεάζουν την ικανότητα οδή��ησης οχημάτων. Και λοιπόν; Μήπως θα ξυπνήσετε αύριο πρωί πρωί, και θα πάτε στη δουλειά; So fuck it!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top