Διαφορετική έναρξη σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη

Τι έγινε και μας υποδέχθηκε μες στην αναστάτωση;

Διαφορετική έναρξη  σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη
Εκτός προγράμματος βγήκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και όλοι της οι συνεργάτες με αποτέλεσμα να μην προλάβει να γράψει την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της και αφενός να μας προδώσει τον πρώτο καλεσμένο που θα της κάνει ποδαρικό, αλλά και να τους δούμε όλους όπως θα εμφανιστούν την 1η του χρόνου.

«Εδώ είμαστε παιδιά και δε θα το πιστέψετε. .. Σας έχουμε φέρει μια γεύση δώρου. Λοιπόν να αναγγείλουμε ότι εμείς σήμερα γράφαμε την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή μας γιατί όπως όλοι, έτσι κι εμείς Πρωτοχρονιά θέλουμε να κάνουμε στα σπίτια μας και βέβαια και πού να βρούμε άνθρωπο να έρθει στην εκπομπή και να αφήσει το δικό του το σπίτι. Σήμερα λοιπόν το πρωί γράφαμε την εκπομπή γιατί όπως ξέρετε δεν μπορούμε να γράψουμε μεσημέρι και πέσαμε λίγο έξω στους χρόνους μας. Έτσι σήμερα έχει κουμπώσει η εκπομπή της Πρωτοχρονιάς με τη σημερινή εκπομπή. Δείτε το κι εσείς σαν ένα μικρό τρέιλερ», είπε η Ελένη, προσπαθώντας να εξηγήσει την κατάσταση.

Και επειδή βιαζόταν κιόλας και ήθελε να πάει και να αλλάξει, να βγάλει τα γιορτινά, είπε στον Νίκο Κουρκούλη, που θα είναι στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή, να μας κρατήσει για λίγο συντροφιά. Κι αυτός φυσικά το έκανε, μέχρι να ετοιμαστεί και πάλι η ομάδα και να ξεκινήσει η κανονική εκπομπή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top