Τα σχόλια του «Πρωινού mou» για την Ε. Μενεγάκη και τον… φαντάρο καλό της!

«Τώρα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι»…

Τα σχόλια του «Πρωινού mou» για την Ε. Μενεγάκη και τον… φαντάρο καλό της!
Το αγαπημένο τους θέμα φαίνεται ότι είναι εκεί στο «Πρωινό mou» η Ελένη Μενεγάκη και ο καλός της Ματέος Παντζόπουλος που υπηρετεί αυτό τον καιρό τη μαμά πατρίδα.

Που λέτε λοιπόν είπαν σήμερα να σχολιάσουν τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη στο Twitter το Σαββατοκύριακο μέσα από το σπίτι της.

Και μπορεί η πλειοψηφία των συντελεστών να έλεγαν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία την αδικεί, ο Γιώργος Λιάγκας όμως φρόντισε να πετάξει τη σποντίτσα του και να μην πάρει και κανένας χαμπάρι.

«Παιδιά είναι μια γυναίκα στην ηλικία μου, προφανώς, αφού ήμασταν συμμαθητές, η οποία είναι πάρα πολύ όμορφη. Τι να πούμε τώρα δηλαδή», είπε ο παρουσιαστής, ενώ η καλή του παρατήρησε κάτι άλλο πιο ιντριγκαδόρικο…

Τι;;; Μα το γεγονός ότι το Λενιώ δεν έμπαινε ποτέ βράδυ στο Twitter και τώρα που είναι μοναχούλι του, χωρίς τον Ματέο στο πλευρό της, φροντίζει να ενημερώνει και τους φίλους της κι εκείνο που φοράει τα μπλε της αεροπορίας για το τι κάνει μόνη της τις νύχτε��!!!

«Μπαίνει τα βράδια στο Twitter γιατί ο Ματέο λείπει, φυλάει την πατρίδα και είμαστε όλοι πιο ήσυχοι. Πρέπει να κοιμάται ήσυχος ο Ματέο γιατί είναι σπίτι μόνη της η Ελένη. Όλα καλά. Όλοι ικανοποιημένοι είμαστε», είπε ο Γ. Λιάγκας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top