Η Catherine Middleton έμεινε έγκυος από το… photoshop!

Περιοδικό φούσκωσε την κοιλίτσα της για να πουλήσει φύλλα

Η Catherine Middleton έμεινε έγκυος από το… photoshop!

Με φουσκωμένη κοιλίτσα φιγουράρει η Δούκισσα του Cambridge στο αμερικανικό περιοδικό Star, ενώ ο τίτλος, φαρδύς πλατύς αναφέρει: «Είναι δίδυμα»! Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Γιατί σύμφωνα με το Celebuzz το περιοδικό Star το παράκανε με το ρετούς και την παραφούσκωσε την κοιλίτσα της Δούκισσας.

kate1.jpgkate2.jpg

Αν μάλιστα βάλετε δίπλα, δίπλα, την κανονική φωτογραφία και τη φωτογραφία του εξωφύλλου του αμερικανικού περιοδικού θα δείτε αρκετές διαφορές!

Όπως υποστηρίζει το Celebuzz, ο γραφίστας όχι μόνο φούσκωσε την κοιλιά της Catherine, αλλά για κάποιο… μυστήριο λόγο έχει εξαφανιστεί και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από το δεξί της χέρι.

kate3.jpg

Σαν να μην έφτανε αυτό το περιοδικό Star στο πρωτοσέλιδό του, αναφέρει μέχρ�� και τα κιλά που έχει πάρει η Δούκισσα, ενώ επικαλείται… κύκλους του παλατιού για να αποκαλύψει ότι παρά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της Catherine, όλοι πλέον ασχολούνται με τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης.

Επίσημη ανακοίνωση πάντως για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Catherine, δεν έχουμε μέχρι στιγμής, ενώ οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν κάνει… γαργάρα το ρεζιλίκι που έπαθαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top