Το STAR στο πλευρό των ανέργων

Δωρεάν κρουαζιέρες για άνεργους ηλικίας 20 – 40 ετών

Το STAR στο πλευρό των ανέργων
Το STAR βρίσκεται στο πλευρό των ανέργων και προσφέρει εντελώς δωρεάν σε ανέργους του ΟΑΕΔ, 50 διπλές 4ημερες κρουαζιέρες.

Σε περίοδο κρίσης οι διακοπές για εκατοντάδες συνάνθρωπους μας είναι πολυτέλ��ια. Χιλιάδες άνεργοι νέοι δεν κατάφεραν να φύγουν φέτος το καλοκαίρι ούτε για λίγες μέρες διακοπές. Στις δύσκολες στιγμές λοιπόν δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας. Έτσι το σταρ προσφέρει 4ημερες κρουαζιέρες σε άνεργους νέους του ΟΑΕΔ.

«Είναι μια ιδέα του STAR, ξεκινάμε κάτι πολύ σημαντικό. Όλα ξεκίνησαν όταν βλέπαμε το καλοκαίρι νέους ανθρώπους να μην μπορούν να πάνε κάπου διακοπές. Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια αδικία, όσο μπορούμε από τη δική μας την πλευρά θέλουμε να βοηθήσουμε. Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται μια κοινωνία αλληλεγγύης», είπε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Στ. Μαλέλης.

Οι άνεργοι νέοι στη χωρά μας έφτασαν στο δυσάρεστο ρεκόρ του 53%, φέρνοντας μας πρώτους στην Ευρώπη. Το STAR υλοποιώντας την ιδέα του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη και σε συνεργασία με την Louis Hellenic Cruises θέτει σε εφαρμογή πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης . Ένα πρόγραμμα που θα συνεχιστεί και με νέες προσφορές!

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιούνται στις ημερομηνίες 21/9, 28/9,19/10 και 26/10 και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει από νέους ανέργους 20 έως 40 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμέτοχη συμπληρώνοντας την ειδική πλατφόρμα στο Lay-Out.gr. Αύτη η κρουαζιέρα είναι μονό η αρχή!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top