Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της Τουρκάλας Σιλά;

Προσπαθούν να σκοτώσουν τον Μποράν ενώ εκείνη γεννάει

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της Τουρκάλας Σιλά;

Η αγωνία της Σιλά κορυφώνεται όταν δεν μπορεί να βρει τον Μποράν στο κινητό, καθώς ο Τζεμίλ για να μην την αναστατώσει λόγω γέννας, δεν της έχει πει τίποτα από όσα έχουν συμβεί.

Μια περίεργη κινητικότητα υπάρχει στη φυλή, καθώς ο αδερφός του Τζιχάν έχει αποφασίσει να ανταποδώσει στον Μποράν το κακό που έκανε στον αδερφό του και εκπαιδεύει ένα από τα παιδιά της φυλής για να τον σκοτώσει την κατάλληλη στιγμή. Ο νεαρός πατέρας καταφέρνει να πάρει ολιγόωρη άδεια για να δει το παιδί του, αλλά όταν μπαίνει στο δωμάτιο της Σιλά , ο αδερφός του Τζιχάν απειλεί να τον σκοτώσει.

Όταν τα πνεύματα ηρεμούν, ο Μποράν ζει χαρούμενες στιγμές με τη Σιλά και το μωρό τους, αλλά μόνο για λίγο.

Η Σιλά επιστρέφει με το μωρό στο σπίτι και παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα το γεγονός αναδεικνύεται σε αιτία γιορτής για τη φυλή. Στο νοσοκομείο ο Τζιχάν αρχίζει και συνέρχεται και δέχεται την επίσκεψη της Εσμά, η οποία έρχεται στα κρυφά για να τον δει και του εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα της και την απόγνωση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας του αδιέξοδου έρωτα τους.

Την ίδια στιγμή, ο Μποράν στη φυλακή μιλά από το κινητό με τη Σιλά και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο ενόψει της δίκης στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τζιχάν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top