Πρώτη η «The Sun» δημοσίευσε τις ημίγυμνες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry

Παρά το γεγονός ότι δεν το επέτρεπε η βασιλική οικογένεια!

Η βρετανική Sun είναι η πρώτη εφημερίδα που δημοσίευσε τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry στο Λας Βέγκας!!

Γνωστή για την αδυναμία της στα πιπεράτα θέματα, έσπασε το αίτημα των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας να μην δημοσιευθούν ο�� επίμαχες φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα.

Ο αρχισυντάκτης της Sun, David Dinsmor, δήλωσε ότι «σκεφτήκαμε πολύ και δύσκολα γι' αυτό. Η The Sun είναι μια υπεύθυνη εφημερίδα. Κοντά στη βασιλική οικογένεια λαμβάνουμε υπόψιν τις επιθυμίες της. Είμαστε επίσης μεγάλοι θαυμαστές του πρίγκιπα Harry... Για μας το θέμα αφορά στην ελευθερία του τύπου. Μέχρι σήμερα οι εφημερίδες στη Βρετανία δεν δημοσίευαν τις εικόνες του γυμνού εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, δίπλα σε μια επίσης γυμνή άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια των πριγκιπικών διακοπών στο Λας Βέγκας, μετά από δικαστικό αίτημα του Παλατιού, που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής»!

Οι δύο φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα, με τη φήμη playboy, δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα TMZ πριν από τρεις ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top