Γ. Παπαδάκης: «Θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πολλά»

«Όχι στον Παπαδάκη, παπαδιές»

Νεύρα, πολλά νεύρα είχε σήμερα ο ��. Παπαδάκης και η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν πήρε ένα e – mail τηλεθεατή.

«Να έχετε μεγαλύτερο σεβασμό στη Νέα Δημοκρατία, τη Χρυσή Αυγή και τον Η. Κασιδιάρη», έγραφε το mail και ο παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια.


«Δεν έχω κανένα σεβασμό σε κανέναν. Σέβομαι όσους με σέβονται. Καταλάβατε; Να έχουν μεγαλύτερο σεβασμό σε μένα γιατί με μερικούς από αυτούς έχω τα διπλάσια χρόνια σε ηλικία και τα τριπλάσια στο δημόσιο βίο. Ok; Άι μπράβο. Γιατί ξέρετε παραγνωριστήκαμε… Και τώρα μετά από τις εκλογές θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πολλά πράγματα και θα τα πω την ώρα που πρέπει. Κι όλα αυτά περί στημένων καταστάσεων, περί ποιον βοηθήστε ή όχι, μη τα λέτε σε μας που δυόμιση χρόνια δίνουμε μια μάχη και δεν μπορεί να μας ακουμπήσει κανένας. Το κουβαδάκι και αλλού να πάνε να παίξουν κάποιοι, όχι εδώ», είπε.

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά με αφορμή σχόλιο συνεργάτη του ότι πολλοί έλεγαν ότι θα έπρεπε εκείνος να κατέβει στις εκλογές, ο Γ. Παπαδάκης έστρεψε τα βέλη του και στους πολιτικούς:

«Δε θα μπορούσα να αντέξω με την κωλοτουμπίαση τόσων πολλών, με τους κωλοτούμπες αυτούς τους περισσότερους, ούτε να πιω καφέ μαζί τους. Άλλα σου λένε το πρωί, άλλα σου λένε το μεσημέρι, άλλα το βράδυ και μετά μπορεί να σε βγάλουν και τρελό και να σου πουν ότι δεν στα’ πα. Αφήστε τα αυτά, Στον Παπαδάκη, όχι παπαδιές».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top