Ευγενία Μανωλίδου: Λέει «όχι» στο πρωινό του ΑΝΤ1!

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με το κανάλι!»

​Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο ��α έχει πλευρίσει την Ευγενία Μανωλίδου ώστε να την πείσει να λάβει μέρος του χρόνου στο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά η μουσικός-παρουσιάστρια, το διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση:

«Οι άνθρωποι από τα κανάλια και τις εκπομπές, δεν μπορούν να κάνουν σχέδια ακόμα. Ο,τι σχέδιο είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι μετά τις εκλογές. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με το κανάλι», λέει.

Μάλιστα εξηγεί πως μια πρωινή εκπομπή έχει πολλή δουλειά και πολλή πίεση, κάτι το οποίο δεν της αρέσει και δεν είναι προτεραιότητα της:

«Έχει πάρα πολλή δουλειά και πάρα πολλή πίεση, κι εγώ δεν μπορώ μέσα σ΄αυτή τη φάση της ζωής μου να δουλέψω τόσο πολύ για κάτι που δεν είναι η προτεραιότητα μου η επαγγελματική. Μπορώ ν�� δουλεύω 15 ώρες τη μέρα για ένα μουσικό project, αλλά δεν μπορώ να δώσω την ίδια ενέργεια για κάτι τηλεοπτικό».

Το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή όπως λέει, είναι να «παρουσιαστεί το έργο μου το Σεπτέμβριο. Εκεί έχω δώσει όλη τη βάση μου και σε τίποτ΄άλλο!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top