Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια Ελλήνων καλλιτεχνών για τον Μητροπάνο 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο τραγουδιστής που ξεχώρισε για την μοναδική του φωνή και το πάθος του

 Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια Ελλήνων καλλιτεχνών  για τον Μητροπάνο 4 χρόνια μετά τον θάνατό του
Tην Κυριακή 17 Απριλίου συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, τραγουδιστές που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
mhtropanos3.jpg

Αρχικά, ο Δημήτρης Κόκκοτας ανέφερε: «Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον άνθρωπο;Είναι λυπηρό που δεν είναι ανάμεσά μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ένας κύριος με λίγα λόγια ένας μεγάλος τραγουδιστής. Συνεργαστήκαμε για πάρα πολλά χρόνια και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις».

Τον Δημήτρη Μητροπάνο τον γνώρισα ως μουσικός στο στούντιο… στη συνέχεια του έγραψα τραγούδια για έναν από τους δίσκους του. Ήταν ξεχωριστός, άνθρωπος, καλλιτέχνης, αγωνιστής της ζωής, αλλά και της μουσικής. Φοβερ��ς χιουμορίστας. Εξαιρετικός άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες», είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Νικολόπουλος.


jjjj.jpg

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον αξέχαστο τραγουδιστή και η Γλυκερία: «Η γνωριμία μου με τον Δημήτρη μου έδωσε πολλά πράγματα. Γενικότερα είχε να δώσει πολλά στους ανθρώπους. Νομίζω ότι αυτό έχει περάσει και μέσα από τα τραγούδια του. Ο κόσμος δεν θεωρεί ότι ο Μητροπάνος έχει «φύγει», ακούει τα τραγούδια του και συνεχίζει να τον βλέπει μέσα από το διαδίκτυο».
040612110830_0100.jpg

Πέγκυ Ζήνα: «Στη σκηνή μετρούσα κάθε ανάσα του για να τον ακολουθήσω»


Υπήρχαν και υπάρχουν στη ζωή μου τρεις άνδρες που με «σημάδεψαν». Ο ένας ήταν ο πατέρας μου, ο άλλος ο άντρας μου και ο άλλος ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος. Είχαν ένα κοινό μεταξύ τους, ήταν τα τρία «κριάρια» μου όπως έλεγα χαριτολογώντας. Μου λείπει και θα μου λείπει για όλη μου τη ζωή. Μου λείπει καθημερινά. Χάνω από αυτόν στιγμές, συμβουλές, αγκαλιές και ασφάλεια. Είχε πει σπουδαία τραγούδια, αλλά πάνω από όλα ήταν αυτός, δεν ήταν τα τραγούδια του», είπε συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε: «Στη σκηνή μετρούσα κάθε ανάσα του για να τον ακολουθήσω».

Δείτε τα βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top