Η 7η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι 2015 άνοιξε τις πύλες της στην Θεσσαλονίκης

Θα διαρκέσει έως τις 11 Απριλίου

Σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε τη λειτουργία της η 7η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι 2015, με 180 εκδότες και σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους», που οργανώνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Β.Ε.).

Ο νέος χώρος των 700 τ.μ όπου στεγάζεται η Γιορτή Βιβλίου στη Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης περίπου στο μέσο της οδού Τσιμισκή και Ερμού, θα είναι πόλος έλξης βιβλιόφιλων, κυρίως νεολαίας, μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών.

Ο χώρος αυτός του πολιτισμού στοχεύει να γίνει η βάση υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος από το Σ.ΕΚ.Β.Ε..

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα
events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης αγαπημένων βιβλίων.

Ο Σ.ΕΚ.Β.Ε. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς - δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου - Παζάρι, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου. Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεω��, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Επίσης, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, δασκάλων και γονέων που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα.


Η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθεί το ωράριο της αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top