Η Λένα Μαντά στο Star: «Όταν έκανα χημειοθεραπείες δεν κλείστηκα στο σπίτι»

Αυτή είναι η συμβουλή που δίνει στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο

Η Λένα Μαντά στο Star: «Όταν έκανα χημειοθεραπείες δεν κλείστηκα στο σπίτι»

Η Λένα Μαντά κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τώρα συνεχίζει ακάθεκτη και πάντα χαμογελαστή.

Η συγγραφέας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μία» του Star και αποκάλυψε από που άντλησε τη δύναμη για να νικήσει τον καρκίνο, ενώ έδωσε και ένα μήνυμα σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν ένα παρόμοιο πρόβλημα.

«Το να προσθέσεις σε ένα υπαρκτό πρόβλημα υγείας, μία κατάθλιψη, θα το κάνεις χειρότερο. Άρα λοιπόν, μιλάω για όλες τις γυναίκες… ότι πάθηση κι αν υπάρχει. Κάθε πάθηση έχει διαφορετική αντιμετώπιση. Κάθε γιατρός δίνει άλλη αγωγή. Μιλάμε όμως επί του δεδομένου της χημειοθεραπείας είναι αυτό που λέω… Μην κλειστείτε στο σπίτι για κανένα λόγο. Μην το παίξετε παλικάρια στην οικογένειά σας. Είναι η στιγμή που η οικογένειά σας πρέπει να σας στηρίξει, να έχετε έναν ώμο να κλάψετε και ένα χέρι να σας σκουπίσει τα δάκρυα», εξήγησε η κ. Μαντά προσθέτοντας: «Τώρα είμαι πολύ καλύτερη, έμαθα να προσέχω τον εαυτό μου, γιατί πριν δεν τον πρόσεχα. Έχω μάθει να απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές. Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που έβαζα το κεφάλι κάτω για κανένα λόγο, απλά με την αρρώστια αυτό έγινε πιο δυνατό».

Η αγαπημένη συγγραφέας όλων των γυναικών αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιώργο Μαντά, ο οποίος της στάθηκε σαν βράχος όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

«Αν αγαπούσα τον σύζυγό μου, που τον αγαπούσα ούτως η άλλως, στην περίοδο αυτή τον ερωτεύτηκα πάλι από την αρχή, για όλα αυτά που μου πρόσφερε. Ήταν πολύ δύσκολο και για εκείνον γιατί είμαι λίγο περίεργη».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ο άντρας της με τον οποίο είναι 32 χρόνια μαζί δεν την είδε ποτέ χωρίς το σκουφάκι της γιατί όπως είπε δεν ήξερε ότι εκείνη η εικόνα που θα αντίκριζε θα έφευγε ποτέ από τα μάτια του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Λένα Μαντά για την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top