Ο θρύλος των Pink Floyd προς τους Τούρκους:«Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο,απ΄αυτό που κάνετε»

Το συγκινητικό μήνυμα του Roger Waters

​Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Roger Waters των Pink Floyd στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απευθυνόμενος στον τουρκικό λαό, δείχνοντας πως το σεβασμό του και τη συμπαράσταση του.
Μάλιστα αναγράφει «Costantinople» την Κωνσταντινούπολη κι όχι Ιstanbul!
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
«Σε όλους μου τους φίλους στην Τουρκία:
Εί��αι μαζί σας! Είμαστε μαζί σας! Έχετε τόσο δίκιο να αντιστέκεστε στον αυταρχισμό και στην καταπίεση. Δεν έχει σημασία ποιοί είναι αυτοί που τον ασκούν.
Αν διαβάζω σωστά στο διαδίκτυο, αντιστέκεστε απέναντι σε αυταρχικούς θρησκευτικούς ζηλωτές. Η Τουρκία είναι η χώρα σας και σας στηρίζουμε καθώς αγωνίζεστε για την ελευθερία, καθώς ο αγώνας σας είναι σημαντικός για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Κάθε φορά που ένας άντρας, μια γυναίκα ή ένα παιδί βγαίνει στους δρόμους και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αυτοδιάθεση, τη δημοκρατία, ο υπόλοιπος κόσμος νιώθει υπόχρεος. Δεν μπορούμε να είμαστε σωματικά δίπλα σας, απέναντι στις αύρες νερού και τα σύννεφα δακρυγόνων, αλλά ε��μαστε πνευματικά δίπλα σας. Η μεγάλη σας χώρα αποτελεί ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας μύθος στην ιστορία του πολιτισμού. Η αντίστασή σας μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο καμπής ανάμεσα σε εμάς και την επιστροφή στον Μεσαίωνα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο απ΄αυτό που κάνετε σήμερα
Με αγάπη, δάκρυα και τεράστιο σεβασμό
Roger Waters.»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top