Από τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στη Μία και τους δαίμονες!

“Το πρόσωπο του κακού” κάνει πρεμιέρα σήμερα-Δείτε το Trailer

​Αν δεν την έχεις κάνει για το χωριό ή το νησί και έχεις μείνει ξέμπαρκος στην πόλη, τότε μια ένεση πολιτισμού και θεάματος δε θα σου κάνει κακό αντιθέτως!!!

Μια ταινία θρησκευτικού περιεχομένου με δαίμονες, καταχρήσεις, το καλό και το κακό είναι ότι πρέπει για να περάσεις εποικοδομητικά και λίγο… τρομακτικά ένα δίωρο από τις Πασχαλινές διακοπές σου!

Και επειδή η ιστορική ταινία "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" που συνηθίζουμε να βλέπουμε καθέ χρόνο τέτοιες ημέρες τελείωσε χθες, η ταινία “Το πρόσωπο του κακού”, σε σκηνοθεσία από τον Fede Alvarez κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες, σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2013!!

Υπόθεση: Η νεαρή Mia (Jane Levy) έχει βυθιστεί στις καταχρήσεις και χρειάζεται βοήθεια για να ξεφύγει από τους δαίμονες της - ή τουλάχιστον αυτό που οι αφελείς φίλοι της θεωρούν δαίμονες στο πρώτο τέταρτο της ταινίας. Έτσι, ο αδερφός της David (Shilon Fernandez), η κοπέλα του Natalie (Elizabeth Blackmore), οι παιδικοί τους φίλοι Olivia (Jessica Lucas) και Eric (Lou Taylor Pucci) αποφασίζουν να τη συνοδεύσουν στο εξοχικό της μέχρι να συνέλθει. Μόνο που το εξοχικό είναι μια απόμακρη καλύβα χωμένη σε αφιλόξενο δάσος με επικίνδυνο αναγνωστικό υλικό. Μόλις ο φιλομαθής Eric αρχίζει να απαγγέλει αποσπάσματα από το Βιβλίο των Νεκρών, οι δαίμονες του δάσους θα ξυπνήσουν. Οι πέντε φίλοι δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτό που θα συμβεί. Κανείς δεν είναι.

Σκηνοθεσία: Fede Alvarez

Σενάριο: Fede Alvarez, Rodo Sayagues

Παίζουν: Jane Levy, Shilon Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top