Το «India Blues» του Γιώργου Μαρκάκη πάει στις Κάννες!

Η ταινία εξερευνά την ερωτική σχέση δυο ανδρών μέσα από 8 συναισθήματα

​Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Μαρκάκη, «India Blues» θα προβληθεί στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 26 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η προβολή της ταινίας θα γίνει στο τμήμα αγοράς, «La Marche Du Film», την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα PALAIS.

Να σημειώσουμε πως η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο European Film Market του 63ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου, ενώ θα τύχει και παγκόσμιας διανομής μέσω της αμερικανικής εταιρίας House of Film.

Το «India Blues» εξερευνά την ερωτική σχέση δυο ανδρών μέσα από οκτώ συναισθήματα, ή στάδια, καθώς αμφιταλαντεύονται μεταξύ της αποδοχής και της απόρριψης. Κάθε τμήμα της ταινίας αντιστοιχεί σε ένα συναισθηματικό στάδιο της σχέσης των δύο ανδρών, από το μαρτύριο στην απάθεια και από την επιθυμία στην απογοήτευση.

Το φιλμ του Γιώργου Μαρκάκη είναι μια καταστροφική, αλλά συνάμα αληθινή ταινία γύρω από την αγάπη όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στην παράλογη μονοτονία της σύγχρονης ύπαρξης.
Συντελεστές
Σενάριο - σκηνοθεσία: Γιώργος Μαρκάκης
Διανομή: Chris Forny, Γιάννης Κολιός
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μαρίζα Νικολάου, Χρήστος Παπαμάρκου,
Μοντάζ: Γιώργος Ναλπαντίδης,
Μουσική: Χρήστος Λαϊανάς
Παραγωγή: «I have my Art ltd & Cornelsen Films»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top