Ο Γ. Χωραφάς μιλάει για την νέα του ταινία «Papadopoulos & Sia»

Η ταινία έχει μια τρυφερότητα για τα ανθρώπινα λάθη

Ο Γ. Χωραφάς μιλάει για την νέα του ταινία «Papadopoulos & Sia»

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατάφερε να… μπει η ταινία «Παπαδόπουλος και Σία» με τον διεθνούς φήμης Έλληνα ηθοποιό, Γιώργο Χωραφά.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, την ώρα που στις υπόλοιπες αίθουσες του Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες συζητούσαν πολιτικές εξελίξεις σε μια εξ αυτών παρουσιάστηκε σε ειδική προβολή η εν λόγω ταινία του Ελληνοκύπριου Μάρκου Μάρκου, παρουσία του ιδίου και του ηθοποιού, Γιώργου Χωραφά.

Η ταινία μιλάει για το πώς ένας δισεκατομμυριούχος, που τα έχασε όλα επιστρέφει στο πρώτο μικρό μαγαζί από το οποίο ξεκίνησε, ένα μαγαζί με fish & chips στο Λονδίνο, και προσπαθεί να επιβιώσει στην κρίση.

«Η ταινία έχει μια τρυφερότητα για τα ανθρώπινα λάθη… Η επαφή είναι σημαντικό σημείο, να μην χάνουμε την επαφή. Αυτό προσπαθεί να κάνει το σύστημα. Να μας απομακρύνει και να μας χρησιμοποιεί», λέει μεταξύ άλλων ο Γ. Χωραφάς αναφερόμενος στην ταινία.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασ��ας που παρουσιάζεται στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ λίγες μέρες πριν την προβολή απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τι λέει ο κ. Χωραφάς στο βίντεο του Μega

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top