Η Ελένη Τσαλιγοπούλου τραγουδά για τους νέους με νοητική υστέρηση του "Μαργαρίτα"

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δούκισσας Πλακεντίας

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου  τραγουδά για τους νέους με νοητική υστέρηση του "Μαργαρίτα"

Οι σπουδαστές του «Μαργαρίτα» «ξεδιπλώνουν»το ταλέντο τους, ανεβάζοντας την επίκαιρη θεατρική παράσταση « Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! » και η Ελένη Τσαλιγοπούλου «ανοίγει» τις καρδιές μας και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της και τη ζεστή εκφραστική φωνή της! Με την ευγενική συμμετοχή της κάνει τη φωνή του «Μαργαρίτα» ακόμα πιο δυνατή!

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20.00 , τo Eργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για νέους με νοητική υστέρηση σας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του, στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δούκισσας Πλακεντίας στην Π.Πεντέλη.

Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη δράση και τις δραστηριότητες μας για νέους με νοητική υστέρηση και να στηρίξετε το μη κερδοσκοπικό έργο του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα" .

Στόχος στο «Μαργαρίτα», από το 1979 που λειτουργεί, είναι η μέγιστη δυνατή αυτονομία των νέων με νοητική υστέρηση προσφέροντας τους συνεχή εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση, ενώ ενισχύουνκαι υποστηρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους .

Ελάτε να ενισχύσουμε μαζί αυτή την υπέροχη βραδιά ,προσφέροντας τη δυνατότητα στο«Μαργαρίτα» να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του και στους νέους με νοητική υστέρηση ένα καλύτερο μέλλον!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων :
TΙCKET HOUSE ,Πανεπιστημίου 42(εντός της στοάς ), Τηλ. 210 36 08 366
Μέσω internet www.ticketpro.gr
Στα γραφεία του «Μαργαρίτα» , Μεσολογγίου 4 -6, Ν.Πεντέλη
Τηλ. : 210 8044 812, 6936 14 13 35

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top