Νόρα και Λουκάς: Αποκαλύπτουν τα «Μυστικά» τους!

«Είμαστε οικογένεια»

Νόρα και Λουκάς: Αποκαλύπτουν τα «Μυστικά» τους!

Αμάν και πώς κάναμε μέχρι να γίνουν ζευγάρι η Νόρα και ο Λουκάς και πριν καλά – καλά προλάβουμε να τους χορτάσουμε ως ευτυχισμένο ζεύγος «Τα Μυστικά της Εδέμ» τελειώνουν.

Ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν μπορούν να το πιστέψουν! Σε μια από κοινή συνέντευξη ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη αποκαλύπτουν ότι «θα δούμε μεγάλα μυστικά να βγαίνουν στην επιφάνεια, πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις»!

«Ο Λουκάς θα δούμε ότι θα βάζει μπροστά την ηθική του πάνω από τα συναισθήματα του και ότι θα διακινδυνεύσει ακόμα και να χωρίσει από την Νόρα», είπε ο Πετράκης.

Ο «Λουκάς» παραδέχεται ότι η τιμή που του έκανε η Έλενα Ακρίτα, να παίξει στο σήριαλ ήταν μεγάλη και «δεν ξέρω αν θα της το ξεπληρώσω ποτέ», ενώ για την Αντιγόνη Δρακουλάκη λέει «είναι πλέον και επίσημα, μετά την κουμπαριά μας , οικογένειά μου. Δεν είναι μόνο ότι επικοινωνούμε, αλλά αγαπιόμαστε ουσιαστικά. Είναι πολύ όμορφο που μέσα από μία συνεργασία, έχει δημιουργηθεί σχέση ζωής».

Και επειδή μετά την δήλωση – «βόμβα» που είχε κάνει ότι είναι in love με την Ειρήνη Κόκοττα μας μπήκαν ιδέες για γάμο, τον ρωτήσαμε! Τι λέει ο ίδιος; «Δεν σκέφτομαι το γάμο, διότι έχω ακόμα πολλά επαγγελματικά όνειρα να κατακτήσω. Στο μυαλό μου είναι συνυφασμένος με την οικογένεια. Δεν είναι ωραίο ένα παιδί να μεγαλώνει ερήμην των γονιών του. Πρέπει να έχεις χρόνο, όρεξη και ενέργεια να του αφιερώσεις. Δεν πρέπει βέβαια να περιμένεις μέχρι να εκπληρωθεί κάθε σου επαγγελματική επιθυμία, αλλά είναι καλό να έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό στάδιο», ενώ προσθέτει «η Ειρήνη είναι πάρα πολύ ενθαρρυντική και επειδή είναι μέσα στο χώρο(είναι σκηνοθέτης στην ΝΕΤ), μου δίνει πολύ καίριες και σωστές συμβουλές».

Η Αντιγόνη, που έχει αδυναμία στην Έλενα Ακρίτα, δεν μπορεί να το «χωνέψει» ότι τελειώνουν τα «Μυστικά». «Όσο και αν το ακούω, δεν μπορώ μέσα μου να το δεχθώ. Δεν θέλω να σταματήσει όλο αυτό που ζούμε καθημερινά. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί θα μου κοστίσει πάρα πολύ», παραδέχεται.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη: «Είναι ο άνθρωπος που με βλέπει πιο πολύ από τον καθένα. Με τον Παναγιώτη δεν μοιραζόμαστε μόνο ώρες, αλλά και σκέψεις, συναισθήματα. Είναι ότι πιο πολύτιμο έχει μπει στην ζωή μου τα τελευταία χρόνια».

Τέλος στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένεια της μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον Γιάννη Χαλικιά δηλώνει «Το μυαλό μου είναι τόσο πολύ μέσα στην «Εδέμ» και στο θέατρο που δεν σκέφτομαι προς το παρόν να κάνω παιδί».

Πηγή: Hello!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top