Η Lady Gaga κάνει μάθημα γιόγκα με… τα εσώρουχα!

Και μάλιστα σε θερμοκρασίες... σάουνας!

Η Lady Gaga κάνει  μάθημα γιόγκα με… τα εσώρουχα!

Η Lady Gaga πραγματικά δε σταματά να μας εκπλήσσει…


Τελευταίο της «κατόρθωμα», οι συνεδρίες γιόγκα σε συνθήκες σάουνας τις οποίες παρακολουθεί φορώντας μόνο εσώρουχo!


Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη σε γνωστό κέντρο γιόγκα στο Λονδίνο το οποίο εφαρμόζει μια τεχνική βασισμένη στις παραδοσιακές τεχνικές της γιόγκα αλλά... με δόση από ολίγη σάουνα και θερμοκρασία που ξεπερνά τους 40 βαθμούς! Η συγκεκριμένη τεχνική μάλιστα έχει και το δικό της όνομα, «Μπίκραμ γιόγκα», το οποίο προήλθε από τον γκουρού Μπίκραμ Τσούντουρι ο οποίος την «ανακάλυψε» τη δεκαετία του ’70.

Λίγο η ζέστη λοιπόν, λίγο το γεγονός ότι η γιόγκα χρειάζεται «άνετο» ντύσιμο, η Lady Gaga δε χρειάστηκε να το σκεφθεί και πολύ για να αποφασίσει να κάνει τη γυμναστική της φορώντας απλά ένα κοντό άσπρο αμάνικο μπλουζάκι και… κόκκινο εσώρουχο από κάτω!


Η κάθε συνεδρία της συγκεκριμένης τεχνικές διαρκεί 90 λεπτά και η ίδια δηλώνει πιστή οπαδός της «Μπίκραμ γιόγκα» φροντίζοντας να αναζητεί την ύπαρξη τέτοιων κέντρων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται για προσωπικούς η επαγγελματικούς λόγους.


Στην τελευταία της συνεδρία σε κέντρο «Μπίκραμ γιόγκα» στο Λονδίνο (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που άφησε και σημείωμα: «Σας ευχαριστώ πολύ για σήμερα. Τελευταία έχω γίνει πολύ καλή στη γιόγκα αλλά είμαι ενθουσιασμένη που πήγα ακόμη “μακρύτερα” με εσάς. Είστε μια έμπνευση. Θα επιστρέψω για νέα συνεδρία πολύ σύντομα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top