Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν & Lady Gaga θα ερμηνεύσουν το La Vie en Rose

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια

Δείτε βίντεο για τη Σελίν Ντιόν από την εκπομπή Breakfast@Star

Η Σελίν Ντιόν δεν έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ωστόσο, ο Guardian επιβεβαιώνει με άρθρο του τη μεγάλη επιστροφή της σπουδαίας σταρ στη σκηνή. Σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο site, μαζί με την Ντιόν, θα τραγουδήσει και η Lady Gaga.

Σελίν Ντιόν: Αστρονομικό ποσό για να τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο καλλιτέχνιδες θα πουν το «La Vie en Rose» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, τιμώντας έτσι τη Γαλλία, τη χώρα που φιλοξενεί φέτος τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Το «La Vie en Rose» είναι ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια. Κυκλοφόρησε το 1947 και αμέσως έγινε το σήμα κατατεθέν της Πιαφ. Οι στίχοι, γραμμένοι από την ίδια την Εντίθ Πιαφ και περιγράφουν την έκρηξη χαράς, όταν βλέπει κανείς τη ζωή «μέσα από βαμμένα ροζ γυαλιά», με ρομαντισμό.

Με αφορμή την άφιξη της Ντιόν στο Παρίσι τη Δευτέρα, άρχισε να διαρρέει η είδηση ότι η τραγουδίστρια θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου. 

 


Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, η Ντιόν αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 56χρονη εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στη γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top