Απάντηση Λιάγκα σε Ρένεση: «Ευτυχώς που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Μετά τα όσα έγραψε η ηθοποιός για εκείνη

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Κλέλια Ρένεση

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε αναπάντητη της ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Instagram, που αναφερόταν στον ίδιο και στην εκπομπή του και τον τρόπο που σχολιάστηκαν κάποια stories της ηθοποιού, την ημέρα των εκλογών

Κλέλια Ρένεση κατά Γιώργου Λιάγκα: «Εδώ τα καλά πατρόν για δεξιοτιμόνους»

«Επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη, ωραιότατη και ταλαντούχα, Κλέλια Ρένεση. Επειδή εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κα Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι δε βλέπω πρωινά του Λιάγκα γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Προφανώς, εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς θα πω εγώ που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με όσα είπε η Κλέλια Ρένεση για εκείνον!

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με όσα είπε η Κλέλια Ρένεση για εκείνον!

«Επίσης, μην πέφτει το ίδιο ολίσθημα που πέφτουν οι πολλοί. Είναι το γνωστό ανέκδοτο με την Πανεπιστημίου, που πάει κάποιος μόνος του ανάποδα κι ακούει στο ραδιόφωνο να λέει “προσοχή, προσοχή, ένας οδηγός πάει ανάποδα. Και λέει αυτός μόνος του "Μα τι λέει αυτός στο ραδιόφωνο; Δεν είναι ένας, είναι πολλοί που πάνε ανάποδα”. Άρα, λοιπόν, να κοιτάξει, μήπως η δική της άποψη είναι μειοψηφία κι όχι των άλλων. Εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, ρώτησα τους συνεργάτες μου», συμπλήρωσε. 

«Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά»: H σκληρή απάντηση της Κλέλιας Ρένεση

Στη συνέχεια τόνισε: «Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή, κι ένα στο τέλος για να μικρύνει και παίξαμε 42 δευτερόλεπτα. Ό,τι είπε η κυρία Ρένεση, το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μη αναγνωρίζοντας ένα καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δε συνάδει με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερός, προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με ένα άλλο που είχε πει νωρίτερα, για χρηματισμό ψηφοφόρων, εμείς δεν το παίξαμε κι αν ξέρει κάτι η κυρία Ρένεση θα συμβάλλει στη δημοκρατία. Εγώ δεν το έπαιξα προχθές και δεν το σχολίασα, τώρα θα το σχολιάσω… 

Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση με το εκλογικό αποτέλεσμα!

Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση με το εκλογικό αποτέλεσμα!

Επίσης, ελπίζω να ευχαριστήθηκε τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της, εγώ δε θα μπορούσα και να με καλούσαν να πάω γιατί δεν πίνω οινόπνευμα κι έχω σώας τας φρένας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top