Κλέλια Ρένεση κατά Γιώργου Λιάγκα: «Εδώ τα καλά πατρόν για δεξιοτιμόνους»

Με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές

Το βίντεο από το Πρωινό που εξόργισε την Κλέλια Ρένεση

Χείμαρρος κατά του Γιώργου Λιάγκα, είναι η η Κλέλια Ρένεση μέσα από νέα της ανάρτηση στο Ιnstagram.

Η γνωστή ηθοποιός εκνευρίστηκε με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 η ανάρτησή της την ημέρα των εκλογών

«Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά»: H σκληρή απάντηση της Κλέλιας Ρένεση

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στο Πρωινό προβλήθηκε απομονωμένο κομμάτι των δηλώσεών της, ενώ παρουσιάστηκε ως βίντεο που ανέβηκε στα social media μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, ενώ η ηθοποιός το πόσταρε το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η μικρή ιστορία της ημέρας…

Με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο και μου λέει: "Ρε συ είδες τι έπαιξε ο Λιάγκας;". Απάντησα πως δε συνηθίζω να μαθαίνω ξένες γλώσσες στα γεράματα. Μου λέει: "Δες το, είναι για το στορι της Κυριακής που έκανες για τον χρηματισμό των ψήφων έξω από τα εκλογικά κέντρα". Λέω από μέσα μου: "Να επιτέλους ένας Χριστιανός που θα πει στο ελληνικό κοινό, πως σε περίπτωση που δεν το ξέρει, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ την ώρα που πάει να ρίξει την ψήφο του". 

(Λέω μέσα μου)…ίσως αυτό να σημαίνει δημοσιογραφία (μέσα μου), μάλλον θα συμπλήρωσε στο σχόλιο μου (που ενημέρωνα για ΝΔτες με φακελάκια σφραγισμένα) ότι σίγουρα έγινε από όλες τις παρατάξεις (που όντως έγινε) κι είναι το ίδιο απεχθές από όπου κ αν συμβαίνει γιατί ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (σκεφτόμουν από μέσα μου)… μέχρι που είδα το απόσπασμα.  

«Φταίμε και εμείς»: Η Κλέλια Ρένεση για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού

Κατάπληκτη, μέσα σε 1 λεπτό είδα μονταρισμένη σαπουνόπερα, κοπτική ραπτική "Εδώ τα καλά πατρόν για δεξιοτιμόνους" κ εννοείται έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής. Εκτός του ότι πέρανε ότι κομμάτι βόλευε για το αφήγημα τους, μας είπανε ότι τώρα πια δεν πρέπει να μιλάμε ή να εκθέτουμε τις απόψεις μας πια, γιατί ο λαός αποφάσισε κ πρέπει κοινώς να σκάσουμε. Κι ενώ εγώ το βίντεο το έβγαλα το μεσημέρι των εκλογών που κανείς δεν ήξερε ακόμη τίποτα, (και ενώ οι κάλπες θα ήταν ανοιχτές για πολλές ώρες ακόμη) αυτοί το μετέδωσαν σαν να είναι σχόλιο μεταγενέστερο, μετά το πέρας των εκλογών κ αφού είχε βγει το αποτέλεσμα. Φανταστικά! Λέω.. κ βάζω μια ρακή.

Ο σουρεαλισμός, το σκλαβοπαζαρο κι η κωμωδία είναι ακόμα έννοιες ζωντανές κ μας χτυπούν την πόρτα. Σιγά μην ανοίξω… έχω έναν φίλο καλό, τον Νικόλα απ' τη Σαλονίκη, αόρατο μαμούνι, που τις νύχτες σκάβει λάκους στις αδικίες και στις αλητείες και θυμήθηκα μια φράση του: "Η ουσιώδης διαφορά μεταξύ αριστερών και δεξιών δεν είναι στις ιδεολογικές θέσεις, ούτε στην ηθική… αλλά στο ότι οι περισσότεροι δεξιοί μιλάνε μόνο όταν έχουν εξουσία και ισχύ … ενώ οι αριστεροί δε χάνουν την φωνή τους σαν μειοψηφία ακόμη κι αν διώκονται". Ε, την ήπια στην υγειά του Νικόλα τη ρακή», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top