Μαρία Τζομπανάκη: «Υπήρξα ωραία γυναίκα. Με είδα στον Σασμό και έπαθα σοκ!»

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για τον σύζυγό, τον γιο της και τον δικό της σασμό

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, που πρωταγωνιστεί στον Σασμό, μίλησε για όλους και για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Η on air συγκίνηση της Μαρίας Τζομπανάκη: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»

«Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Όταν είναι μόνο όμορφα τα μάτια μας, αλλά δεν έχουμε βλέμμα όμορφο, κάποια στιγμή αυτό φεύγει. Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου -γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση- έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: "Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι"; Μετά έλεγα: "Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι" και το ξέχασα αυτό», εξομολογήθηκε η 66χρονη ηθοποιός. 

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, που πρωταγωνιστεί στον Σασμό, μίλησε για όλους και για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της σχολίασε τα εξής: «Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δε θα είμαι καθιστή και δε θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό.

Εγώ μέρα-νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη. Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου.

Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μού φαίνεται».

Μαρία Τζομπανάκη: Κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της μωρό και «λιώνει»!

«Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη για τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ντίνο Αυγουστίδη και τον γιο τους, Ορφέα (Φωτογραφία NDP)

Ο σασμός στην οικογένεια της Μαρίας Τζομπανάκη 

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε και για τον σασμό στη δική της οικογένεια και τη σωτήρια παρέμβαση της γιαγιάς της. 

«Εμείς φτάσαμε στο κατώφλι μίας βεντέτας, αλλά ευτυχώς σταμάτησε. Στην οικογένεια, όμως, υπήρξαν στο παρελθόν. Κατά λάθος. Δύο άντρες μεταξύ τους καβγάδισαν, ανακατεύτηκε ο αδερφός της γυναίκας για να το σταματήσει και τελείωσε. Είχε έξι αδερφούς από πίσω. Η γιαγιά μου το έλυσε. Στην άλλη οικογένεια, στην αδερφή της μητέρας μου έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα», ανέφερε στη συνέντευξή της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top