Αρραβωνιάστηκαν Χούτος-Ζάρα:Ο Λάμπρος είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί

Οι δηλώσεις της μέλλουσας νύφης στο star.gr!

Τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Ματίνας Ζάρα έχει βρει ο Λάμπρος Χούτος. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και έτσι αρραβωνιάστηκε στη Τζιά.

«Γκολ» στον έρωτα -Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι full in love!

Ο 40χρονος μάνατζερ ποδοσφαιριστών και η ταλαντούχα τραγουδίστρια μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα δίνοντας την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ.

Ματίνα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, οι δυσκολίες και ο Σαμπάνης!

Στη συνέχεια, ο Λάμπρος Χούτος πόσταρε μία φωτογραφία τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη στιγμή που δίνε ένα φιλί στην εκλεκτή της καρδιάς τους γράφοντας: «Ευχαριστώ που με το “ναι” με έκανες να νιώσω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο».


Από την πλευρά της, η Ματίνα Ζάρα σχολίασε πως αυτό είναι το ευκολότερο «ναι» που έχει πει στη ζωή της.

Η μέλλουσα νύφη μιλώντας στο star.gr, δεν έκρυψε την ευτυχία της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν το ευκολότερο «ναι» που έχω πει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω ποσό τυχερή νιώθω. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτε και χαίρομαι τόσο πολύ που επιτελους μπορούμε να μοιραστούμε τα ευχάριστα μας νέα με όλους. Ο Λάμπρος είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί και εύχομαι ο κάθε άνθρωπος να βρει το άλλο του μισό και να νιώσει αυτό το ανεξήγητο, μαγικό συναίσθημα.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top