Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη

Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Την πρώτη φωτογραφία που έχει με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Κορινθίου με αφορμή την επέτειό τους.

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε το πρώτο της εξώφυλλο πριν από 17 χρόνια!

Η όμορφη ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με μια τρυφερή λεζάντα, στην οποία αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. 

«13 χρόνια μαζί..... Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε...... Κύπρος...σε βραβεία...το πάρτυ μετά.... και εσύ δεν ήτανε να έρθεις....αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ....Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα..... χείμαρροι και οι δύο μας.....χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε ..... Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο.....θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά ......χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευμα μας: Το παιδί μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 χρόνια μαζί..... Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε...... Κύπρος...σε βραβεία...το πάρτυ μετά.... και εσύ δεν ήτανε να έρθεις....αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ....Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα..... χείμαρροι και οι δύο μας.....χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε ..... Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο.....θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά ......χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευμα μας: Το παιδί μας! _______________ #mylife #myman #myfamily #ourfirstpicture #happyanniversary @yannisaivazis

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top