Νίκος Μουτσίνας: Η μελαγχολική φωτογραφία και οι συμβουλές στους followers

To post του παρουσιαστή στο Instagram

Δείτε απόσπασμα από το trailer της εκπομπής

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του ή και διάφορες σκέψεις του.

Νίκος Μουτσινάς: Βασικός συνεργάτης αποχώρησε από την εκπομπή του!

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/07), έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να δώσει κάποιες συμβουλές σε όσους περνούν δύσκολα και προσπαθούν να τα βρουν με τον  εαυτό τους.

Δημοσίευσε μια μελαγχολική του φωτογραφία κοιτάζοντας από το παράθυρο και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα. «Δε θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι.
Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική😉). Το κάνω και εγω και λειτουργεί.. Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν...thank me later😉❤️».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι. Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική😉). Το κάνω και εγω και λειτουργεί.. Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν...thank me later😉❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top