Throwback: Δείτε την Εβελίνα Παπούλια σε ηλικία 6 ετών!

Η νοσταλγική διάθεση της ηθοποιού

Δείτε πώς περνά στο σπίτι με την κόρη της

Η Εβελίνα Παπούλια αναπολεί τα παιδικά της χρόνια και εύχεται να μπορούσε να ξαναζήσει την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής.

Εβελίνα Παπούλια: Σε καραντίνα με τρελά κέφια μαζί με την κόρη της

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της απ’ όταν ήταν μόλις 6 ετών και όπως έγραψε μεγάλη της επιθυμία είναι να βρει και πάλι το παιδί μέσα της.

«Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου! Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής! Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα... ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που είμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη.... Εγώ στην φωτό έξι χρόνων 🙏❤️#onlylove #peace #freedom #nofear #faith» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου! Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής! Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα... ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που είμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη.... Εγώ στην φωτό έξι χρόνων 🙏❤️#onlylove #peace #freedom #nofear #faith

A post shared by Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top