GNTM: Το πρώτο post της Ίλντα μετά την αποχώρησή της

«Hello world! Ήρθε το τέλος μια καταπληκτικής εμπειρίας!»

Μία αποχώρηση -σοκ είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Βρισκόμαστε πλέον μία ανάσα πριν τον τελικό και όλα κρίνονται στις λεπτομερείς, όπως τόνισαν και οι τέσσερις κριτές. Έτσι, η Ίλντα, ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, είχε τη χειρότερη – σε σύγκριση με τις άλλες- φωτογραφία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας.

Ίλντα από GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί-Μεγάλη ανατροπή!

Tο μοντέλο που έφτασε «στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό», έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της για την εμπειρία του GNTM.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello world!! Ήρθε το τέλος μια καταπληκτικής εμπειρίας και μια καινούργια αρχή στον χορό της μόδας . Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του GNTM και τους κριτές @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos @elena_hristopoulou @genevievevv που με βοήθησαν να εξελιχτώ σαν μοντέλο και προσωπικότητα , αλλά πάνω από όλα όλους εσάς που με υποστηρίζετε από την αρχή με τα θερμά σας σχόλια και την αγάπη σας , ακόμα και τα αρνητικά τα σέβομαι εξάλλου δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους😁. Μέχρι τώρα ήταν το παιχνίδι μου και από εδώ και πέρα θέλω να είστε όλοι κομμάτι μου στο πραγματικό «παιχνίδι» που είναι η ΖΩΗ 💜💜.

A post shared by Ilda Kroni (@ildakroni) on

 

«Hello world!! Ήρθε το τέλος μια καταπληκτικής εμπειρίας και μια καινούργια αρχή στον χορό της μόδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλοι την παραγωγή του GNTM και τους κριτές @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos @elena_hristopoulou @genevievevv που με βοήθησαν να εξελιχτώ σαν μοντέλο και προσωπικότητα , αλλά πάνω από όλα όλους εσάς που με υποστηρίζετε από την αρχή με τα θερμά σας σχόλια και την αγάπη σας , ακόμα και τα αρνητικά τα σέβομαι εξάλλου δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μέχρι τώρα ήταν το παιχνίδι μου και από εδώ και πέρα θέλω να είστε όλοι κομμάτι μου στο πραγματικό “παιχνίδι” που είναι η ΖΩΗ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα δύο φωτογραφιών που δημοσίευσε η Ίλντα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top