To baby shower Ελληνίδας τραγουδίστριας λίγο πριν τον ερχομό της δεύτερης κόρης της

«Περιμένω πως και πως την ώρα που θα έρθει στον κόσμο η μικρή»

To baby shower Ελληνίδας τραγουδίστριας λίγο πριν τον ερχομό της δεύτερης κόρης της

Το δεύτερο παιδί της θα φέρει σε λίγες ημέρες στον κόσμο η Θέλξη και η τραγουδίστρια διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες μαζί με τις φίλες της ένα baby shower για να το γιορτάσει.

«Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα έρθει στον κόσμο η μικρή. Ανυπομονούμε όλοι στην οικογένεια να τη γνωρίσουμε. Είμαι ευτυχισμένη τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε οικογένεια και νιώθουμε ευλογημένοι. Το θαύμα της μητρότητας είναι μοναδικό όσες φορές και να το ζήσεις» ανέφερε στην Real Life.

250215095211_1343.jpg
Η τραγουδίστρια η οποία έχει ακόμα μία κόρη μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Γιαβή, την 13 μηνών Νεφέλη, όπως είπε, την έχει προετοιμάσει για τον ερχομό της αδ��λφής της!

«Έχω μιλήσει στη Νεφέλη και της λέω πως μέσα στην κοιλιά μου είναι η αδερφούλα της... Βέβαια είναι πολύ μικρή για να καταλάβει αλλά έρχεται πολλές φορές, με κοιτάει και μου φιλάει την κοιλιά»

Όσο για το όνομα του δεύτερου παιδιού; «Δεν έχουμε βρει κάποιο όνομα ακόμα. Θέλουμε πρώτα να τη γνωρίσουμε και μετά να αποφασίσουμε ποιο είναι εκείνο που της ταιριάζει»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top