Ροζάνα Γεωργίου: Η 18χρονη Ελληνίδα μαθήτρια… «μούσα» του οίκου Hermes!

«Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, ”επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό»

​Έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού και να συνεργαστεί με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Versace, Sonia Rykiel Celine, Dries van Noten, Calvin Klein, Azzedine Alaia και πολλούς ακόμα σε Παρίσι, Μιλάνο και Νεα Υόρκη, ενώ πέρυσι πρωταγωνίστησε, στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του Marc Jacobs.
fwbvk.rosanna-georgiou-calvin-klein-collection-spring-summer-2012.jpg
rozana2.jpg
Η Ελληνίδα από το Μεσολόγγι, Ροζάνα Γεωργίου, που το πρωί είναι μαθήτρια, έχει καταφέρει να μη «τυφλωθεί» από τα φώτα της πασαρέλας και να μείνει ένα απλό κορίτσι. Πρόσφατα, επιλέχθηκε από τον κορυφαίο οίκο Hermes για να παρουσιάσει στην πασαρέλα τις νέες σχεδιαστικές του δημιουργίες για το επόμενο Φθινόπωρο- Χειμώνα, ενώ η ιδιαίτερη ομορφιά της την έκανε να φτάσει μέχρι και στο show του Ferre, κλείνοντας την επίδειξη και εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

FWbVK.-Rozana-Gewrgiou-Cover-Photo-620x413.jpg

FWbVK.-Rozana-Gewrgiou-3.jpg
Περιοδικά ζητούν να τη φωτογραφίσουν για τα editorial μόδας τους, όπως το αμερικάνικο Elle, η αγγλική, ιταλική και ρωσική Vogue, το ιταλικό Amica, ενώ έχει ποζάρει μέχρι και στο φακό του φωτογράφου-μύθου, του Steven Meisel – κολλητού φίλου και φωτογράφου της Madonna.
Rosanna-Georgiou-Thanassis-Krikis2.jpg
rosana_georgiou_0.jpg
«Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα που νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή μου την εξέλιξη αλλά έως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, ”επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια είναι πολύ σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, και την επομένη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά και αυτό έχει και την πλάκα του» δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά.
RosannaGeorgiou-8.jpg
Rosanna-Georgiou-Thanassis-Krikis6.jpg
Τέλος, η καλλονή παραδέχεται πως όπου κι αν βρίσκεται «κουβαλάει» πάντα μαζί της την Ελλάδα, ενώ όλοι εκστασιάζονται όταν μαθαίνουν την καταγωγή της.
«Μόλις μάθουν ότι είμαι από την Ελλάδα ζητούν πληροφορίες για τα νησιά μας, σε ποια να πάνε για διακοπές και εννοείται ότι τους λέω τα καλύτερα», καταλήγει.
tumblr_mc92efGQMV1rj7uvyo1_1280.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top