Μόνο στο star.gr: ο ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος μιλά για το τυροπιτάδικο όπου εργάζεται!

«Εργάζομαι 12-14 ώρες τη μέρα. Η κρίση μας έχει πλήξει»

Μόνο στο star.gr: ο ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος μιλά για το τυροπιτάδικο όπου εργάζεται!

Όπως σας γράψαμε από το star.gr. ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος, αναγκάστηκε λόγω κρίσης, παράλληλα με την μεγάλη του αγάπη που είναι η υποκριτική, να εργαστεί και στο τυροπιτάδικο που διατηρεί η οικογένεια του στον Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο Δημήτρης Γεροδήμος, είπε πως «εργάζομαι 12,13 και 14 ώρες τη μέρα. Έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρός. Σαφώς αυτή τη στιγμή, η κρίση μας έχει πλήξει όλους!»

Τονίζει δε, πως «το θέατρο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αιμορραγεί! Και τα τηλεοπτικά. Οπότε για να συμπληρώνουμε το εισόδημα αυτό τον καιρό, απασχολούμαστε πιο ενεργά και σε άλλες δουλειές, σ�� σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια».

Προς το παρόν, τα έχει αφήσει όλα στην άκρη και προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Άλλωστε γνώριζε ανέκαθεν, πως «ο χώρος της τέχνης,είχε μεγάλη ανεργία. Δεν περιμέναμε να έρθει η κρίση για να κάνουμε και άλλες δουλειές. Σαφώς αυτή τη στιγμή με την κρίση, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, και νομίζω πως οι 9,5 στους 10, δουλεύουν σε άλλες δουλειές!»

*Να υπενθυμίσουμε, πως ο Δημήτρης Γεροδήμος έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως ο "Λάκης ο Γλυκούλης", οι "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", τα "Κλεμμένα Όνιερα", και άλλες...!

Κάντε κλικ και δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top