Ρέμος-Μπόσνιακ: Παντρεύονται το καλοκαίρι!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς

Μετά από 8 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούλιο στη Μύκονο, έχοντας φροντίσει να μη διαρρεύσει ακόμα η ακριβής ημερομηνία, ούτε και το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι. Μάλιστα, μπορεί να παντρευτούν στις 27 Ιουλίου επειδή τότε έχουν και επέτειο! Η ίδια η Υβόννη πέρυσι εκείνη την ημέρα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με τα χέρια τους, γράφοντας 7... επειδή έκλειναν 7 χρόνια μαζί!

Η εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο έχει ήδη βρεθεί, ενώ το γαμήλιο πάρτι δεν θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι που διατηρεί ο τραγουδιστής στον Φωκό, αλλά στο «Nammos», το μαγαζί που κάθε χρόνο ο τραγουδιστής εμφανίζεται και τραγουδάει στο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για έναν γάμο-υπερπαραγωγή, που θα τα έχει όλα: ονειρικό σκηνικό στην τελετή καθώς και στο πάρτι που σίγουρα θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης και η Υβόννη έχουν αποκτήσει την 3 ετών Ελένη, καρπό του έρωτά τους…

«Όταν τον γνώρισα, δεν ήξερα ότι είναι τραγουδιστής. Μετά κατάλαβα. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα, στην αρχή δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι τα πράγματα. Πάντως είμαστε πολύ καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή πραγματικά.  Αν είμαστε όπως είμαστε τώρα, μακάρι μια μέρα να γίνει και η οικογένεια. Τώρα είμαστε πολύ καλά, θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς», είχε δηλώσει η Υβόννη Μπόσνιακ τον Νοέμβριο του 2013 για τον Αντώνη Ρέμο στα «Καρντάσιανς» και με αυτά τα λόγια αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς ξεκίνησε το  love story τους.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε για εκείνη στην ίδια εκπομπή τον Δεκέμβριο του 2014: «Σίγουρα είναι για μένα μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχω αποφασίσει να συμβαδίζω τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε, κάνοντας ένα παιδί, δεν θέλω να το κρύψω, θα το πω αυτή τη φορά. Τους επόμενους μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι!»  σε μια σπάνια δήλωσή του για τη σχέση τους.

Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο την κορούλα τους στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top