Δυστύχημα στο Ναύπλιο: Έτοιμη να αρραβωνιαστεί ήταν η 20χρονη Νεκταρία

Πρώτη φορά ο σύντροφός της εξηγεί τι συνέβη

Έτοιμη να αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της ήταν η 20χρονη Νεκταρία που βρήκε φρικτό θάνατο στο Ναύπλιο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου», ο σύντροφός της αποκάλυψε «μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε η ζωή μου. Για πρώτη φορά θα το πω δημοσίως. Με τη Νεκταρία μία εβδομάδα μετά θα αρραβωνιαζόμασταν».

Ανήμπορος να πιστέψει πως μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχασε τον άνθρωπό του, δήλωσε πως «τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει απίστευτες ανακρίβειες από ανθρώπους του συγγενικού της περιβάλλοντος οι οποίοι αγνοούσαν πώς πραγματικά ζούσε αυτή η κοπέλα και πώς πέρναγε μαζί μου».

Μια κινητή βόμβα φαίνεται πως οδηγούσε η 20χρονη που σκοτώθηκε στο Ναύπλιο

Δυστύχημα στο Ναύπλιο: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής της 20χρονης Νεκταρίας

Ο ίδιος υποστήριξε πως η επικοινωνία ου είχε με τους γονείς και τον αδελφό της ήταν ελάχιστη, ξεκαθαρίζοντας πως «ουδέποτε της είχα παραχωρήσει το αυτοκίνητό μου. Η Νεκταρία δεν ήξερε να οδηγεί ήταν ακόμα σε επίπεδο εκμάθησης. Εγώ την πηγαινοέφερνα».

«Ελπίζω να βγω ψεύτης αλλά στο τέλος θα μου ζητάνε και αποζημίωση» πρόσθεσε.
Απαντώντας στα ερωτήματα πολλών, πώς το όχημά του κατέληξε στα χέρια της Νεκταρίας χωρίς να έχει δίπλωμα, ο σύντροφός της απάντησε:

«Ήταν σπίτι ενώ κλείσαμε το τηλέφωνο. Εκεί την άφησα και λίγα λεπτά μετά τη βρήκα νεκρή στον δρόμο».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Το αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε φέρεται να ήταν «πειραγμένο» και εκείνη άπειρη να το χειριστεί.

«Από 1.800 κυβικά,  το είχε κάνει 3.000 μετατροπή. Φτιαγμένο. Ντριφτάδικο. Το χρησιμοποιούσαν έξω, βόλτες, μπατιλίκια…»λέει ο θείος της 20χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Νεκταρία το μοιραίο βράδυ οδηγούσε στον επαρχιακό δρόμο Ναύπλιο  - Τολό, υπό καταρρακτώδη βροχή, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα δεν ήταν για τις δικές της δυνατότητες. Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δυο κολώνες, παρέσυρε ότι βρήκε μπροστά της.

Το όμορφο κορίτσι λάτρευε την αδρεναλίνη και την ταχύτητα.Συχνά κανόνιζε με τον φίλο της και πήγαιναν σε αγώνες αυτοκινήτων. Έβγαζε φωτογραφίες δίπλα σε αγωνιστικά οχήματα, ενώ ανέβαζε βίντεο με αγώνες ταχύτητας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top