«Ήταν σε αμόκ» λέει ο 55χρονος που συνελήφθη μαζί με τον κοσμηματοπώλη

«Κινδυνεύει η οικογένειά μου με όλα αυτά που έχουν γίνει»

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, έδωσε ο δεύτερος άνδρας που φαίνεται σε video ντοκουμέντο να κλωτσάει –μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου- τον 33χρονο Ζακ, ο οποίος λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 55χρονος ο οποίος ταυτοποιήθηκε, προσήχθη στην ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη, κρατείται και δεν έχει οδηγηθεί ακόμα ενώπιον του ανακριτή.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», περιέγραψε τι συνέβη στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος:

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση, καταρχάς, για μια βαριά σωματική βλάβη στον δράστη. Ήταν σε κατάσταση αμόκ. Σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο είχε πάει για να το κλέψει. Υπήρχαν, είχε βάλει και σε ένα σακουλάκι κάποια κοσμήματα, είχε ανοίξει την ταμειακή, την είχε ρίξει κάτω. Τέλος πάντων, βλέποντάς τον κόσμο απ΄έξω προσπάθησε να βγει έξω. Την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κράταγε στο χέρι του ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα και έκρινα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει έξω και σκοτώσει κόσμο. Κι αυτή ήταν η αντίδραση να τον περιορίσω σε αυτό τον χώρο, όσο μπορούσα να τον περιορίσω. Αφού κατάφερε και βγήκε, τον αφόπλισα κι έχουμε αυτή την εξέλιξη. Κινδυνεύει η οικογένειά μου με όλα αυτά που έχουν γίνει» είπε αυτολεξεί ο 55χρονος.

Μόνο στο Star ο πατέρας του Ζακ: «Τον γιο μου τον δολοφόνησαν»

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΚ

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 33χρονο Ζακ σε κλίμα οδύνης, στην Κίρρα Φωκίδας, τον τόπο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Η οικογένειά του ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην παραστούν στην κηδεία, σεβόμενοι τη στιγμή και τη μνήμη του.

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: «Υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα»

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΗΡΕ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ

Στο γραφείο του ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 73χρονος κοσμηματοπώλης προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κατηγορούμενος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί, ενώ αρνείται πως οι πράξεις του οδήγησαν στον θάνατο τον νεαρό ακτιβιστή.

Ιατροδικαστές για τον 33χρονο Ζακ: «Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου»

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΖΑΚ Κ.

Τη Δευτέρα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το Δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε ως πραγματογνώμονας από την οικογένεια του 33χρονου πραγματοποίησαν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα, όμως, όπως ανακοίνωσαν, «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη».

Όπως ανέφεραν στο πόρισμά τους, το θύμα έφερε κακώσεις, όμως αυτές δε δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Έτσι, οι αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων όμως θα καθυστερήσουν σημαντικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top