Στέλεχος «Ρουβίκωνα» σε Παπακώστα: «Ξέφυγα από την ασφάλεια σε 13 λεπτά»

«Από σήμερα ο λογαριασμός ήρθε»

Παπακώστα Ρουβίκωνας

Στην Κατερίνα Παπακώστα απάντησε μέσω Facebook, στέλεχος του «Ρουβίκωνα», με αφορμή τις δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι «ξέρω ποιοι είναι, θα τους στείλω τον λογαριασμό».

Παπακώστα κατά Ρουβίκωνα: Ξέρω ποιοι είναι, θα τους στείλω τον λογαριασμό - Βλάπτει την εικόνα της χώρας, είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

«ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ 13 ΛΕΠΤΑ»

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που " φωτογράφισε" η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησης μου από την ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν... συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές. Μέχρι εδώ όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει "το παιχνίδι". Σε 13' λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρείς φώτο που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φώτο και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας» ήταν η απάντηση στελέχους της αναρχικής συλλογικότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top